Hus og have

Shop lamper og væglamper til alle husets rum

Lamper

 

Lamper til enhver smag

Meget få ting i hjemmet vil ene og alene, kunne fortælle alt om resten af hjemmets stil og design. Men det kan lamperne. Lamperne i et hjem afspejler nemlig i langt de fleste tilfælde stilen og smagen i resten af hjemmet og af de personer, der bor der. Er det en romantisk anlagt og lidt ældre kvinder, der bor i hjemmet, som elsker den romantiske og landlige stil, så vil lamperne ofte være hvide, bygget af træ og give et blødt og varmt lys. Er det derimod en ung mand, der er meget karrierebevidst, og som kan lide, at der er styr på tingene og rene linjer. Så er lamperne højst sandsynligt minimalistiske, af rent og blankt stål, som giver et skarpt og klart lys.

Lamperne afspejler nemlig præcist, hvem vi er, og hvor i livet vi er. Dette gør, at langt de fleste af os – bevidst eller ubevidst – bruger rigtig meget tid på at finde de helt rigtige lamper, da vi tillader os at være meget kræsne. For mange kan det være en lang jagt, som for nogle aldrig ender i et tilfredsstilende resultat, hvilket skyldes, at det kan være rigtig svært at finde det helt rigtige.

Personligt brugte jeg mange år på at finde nogle lamper, som jeg faldt helt pladask for. Og det endte også med, at jeg opgav jagten efter at have aflagt utallige af butikker besøg og efterfølgende også forsøgt mig på nettet. Hundredvis af timer med shopping.

Mine veninder kendte godt til mit problem, hvilket de jo naturligvis grinede lidt af. Og ja, det er da et eller andet sted også ganske tosset, at man skal være så kræsen med noget så ubetydeligt som nogle lamper. Men på trods for, at mine veninder grinede ad mig, så var det faktisk en af dem, som hjalp mig med at finde det sted, hvor jeg skulle finde mine drømmelamper, og hvor jeg efterfølgende også har købt samtlige af mine lamper til indendørs og udendørs brug. Der er ganske enkelt lamper til enhver smag!

Væglamperne der satte prikken over i’et i mit hjem

Det var en dansk hjemmeside, som min kære veninde linkede mig til. En helt fantastisk hjemmeside, hvor der i dag er over 25.000 forskellige lamper. Aldrig har jeg set så stort et udvalg af lamper, så naturligvis var det dér, at jeg skulle finde de væglamper, som jeg endte med at falde total pladask for.

Jeg ville ønske, at jeg kunne linke jer til et billede af væglamperne, men desværre sælger de ikke disse væglamper længere, og jeg har desværre heller ikke lige et billede, som jeg kan dele med jer. Det må jeg skylde jer, for de er simpelthen så smukke.

Det mig egentlig lidt af en gåde, men jeg har altid været ret glad for væglamper. Måske det er fordi, de er så dejlige praktiske, og ikke fylder så meget. Og samtidig giver de også bare et helt specielt lys, som loftlamper, gulvlamper osv. ikke rigtig kan matche.

Som jeg skrev ovenover, så jeg har jeg siden købet af mine væglamper også købt en række andre lamper sidenhen. Blandt andet har jeg fundet nogle fine lygtepæle, som minder mig om dengang, jeg boede i Paris i et år, hvor jeg studerede. Dem er jeg meget glad for.

Jeg skal ikke kunne sige, om der er nogle af jer, der sidder og læser med, der kan nikke genkende til den problematik, som jeg har været igennem. Men hvis du gør, eller hvis du bare trænger til nogle nye, lækre lamper, så synes jeg virkelig, at du skal give denne hjemmeside en chance.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by: Wordpress