Det er rart at have sikkerheden for, at man kan få en ny bilnøgle, hvis man mister de gamle bilnøgler af den ene eller anden årsag. Det lader sig gøre hos en autolåsesmed, der igennem mange års opbygning af ekspertise på området, i dag kan hjælpe med en ny bilnøgle som eksempelvis en bilnøgle med fjernbetjening, hvis den gamle er bortkommet.

En bilnøgle har ligesom almindelige nøgler gennemgået en stor udvikling rent sikkerhedsmæssigt, og for at opbygge stor ekspertise på feltet omkring bilnøgler, har Københavns Låsesmed oprettet denne autolåsesmed for at effektivisere låsearbejdet.

Få hjælp på stedet eller på værkstedet

Har man låst sig ude af sin bil, eller har man mistet sin bilnøgle, kan man få autolåsesmeden til lave en ny bilnøgle med fjernbetjening på stedet, eller aflevere et eksisterende sæt på autoværkstedet og få lavet nye til næste dag. Normalt tager det omkring et døgns tid at lavet nye bilnøgler.

Der kan i den forbindelse ydes service til næsten til næsten alle nøgletyper og alle bilmodeller. Man kan læse meget mere på hjemmesiden, hvor man også finder kontaktoplysninger på telefon og mail, hvis man har nogle spørgsmål.