Inden for porte til både private og erhverv er der sket en stor udvikling i udvalget i de forskellige porttyper, som man kan få. En dansk virksomhed både producerer, leverer og servicerer alle typer af porte, såsom almindelige ledhejseporte, garageporte og hurtig porte til både industri og erhverv.

Når man tænker på industriporte til erhverv, ledes tankerne hurtigt over på de såkaldte hurtig porte. Disse typer porte skal kunne klare store belastninger – belastninger der forekommer mange gange i løbet af en dag. Hurtig porte som fungerende industriporte til erhverv skal kunne åbne og lukke hurtigt mange gange i løbet af en dag.

Solidt håndværk med en lang levetid

Ligeledes er der forventninger til garageporte, når private kunder er på udkig efter sådanne. Der vil være en forventning om, at en garageport skal have en lang leve levetid, og kunderne ønsker mindst muligt bøvl med deres garageport i fremtiden.

Lige meget hvilken type ledhejseporte man bestiller, kan man forvente porte til erhverv og private  i god kvalitet. Derfor kan du f.eks. få 10 års garanti på alle garageporte og hurtig porte hos denne danske virksomhed. Alle produkttyper er specielt fremstillet til det hårde nordiske klima.