Bor man i centrum af København, i et af brokvartererne, eller i Storkøbenhavn, så er man dækket geografisk ind af Københavns Låsesmed. Låsesmeden har igennem mange år optimeret sine arbejdsgange i hovedstadsområdet, og man kan derfor få hurtig hjælp i det store område – året rundt.

Låsesmeden i København har adresse i centrum, men der er oprettet afdelinger rundt omkring i byen, og der er tilmed et værksted, hvor man kan komme ind og få udført låsesmedsarbejde.

På Frederiksberg og Nørrebro er der derfor lige som i resten af København og omegn også mulighed for at få hjælp af den effektive låsesmed. Skal man bruge hjælp til sikring af virksomheder, boligen eller bilen, så kan det lade sig gøre. Serviceopgaverne omkring biltekniske låseopgaver varetages af datterselskabet – Autolåsesmed Marschall, der blev etableret pga. stigende efterspørgsel efter netop denne type opgave. Firmaet kan lave biloplukninger og kan hertil også lave nøgler til langt de fleste bilmodeller og typer på markedet.

Har man spørgsmål til de forskellige typer af opgaver, der udføres af låsesmeden på eksempelvis Nørrebro eller Frederiksberg, kan man altid ringe eller skrive. Her kan man også få information om ekspeditionstiden på de forskellige områder, der kan varierer alt afhængigt af aftalen og omfanget. Låsemeden på Nørrebro og på Frederiksberg skriver selv, at man normalt kan forvente hjælp inden for 30 min i de fleste tilfælde.