Et privathospital med hovedsæde i København har mange års erfaring med plastikkirurgiske operationer og botox behandlinger blandt andre områder.

Botox behandlinger udglatter og mindsker rynker

De mange års erfaring på privathospitalet har dannet grobund for nogle meget flotte resultater med botox behandlinger.  Nygart Privathospital er førende indenfor en lang række kosmetiske behandlinger – heriblandt botox behandlinger, og der bliver sat en ære i, at der bliver vejledt ud fra både faglighed og æstetik.

Alle behandlinger med botox i København og i de andre afdelinger tager udgangspunkt i en grundig forundersøgelse, der kræver individuel rådgivning. Og samtidigt med at være en af de første klinikker i Danmark så slår klinikken sig også op på at give den bedst mulige og mest objektive rådgivning.

Der tages udgangspunkt ansigtets helhedsindtryk, hvor ansigtsproportioner, ansigtets linjer, mimikken samt hundens struktur spiller ind. Selve behandlingen med botox tager forholdsvis kort tid – ofte kun nogle få minutter, og resultaterne kan ses efter 14 i langt de fleste tilfælde. Herefter skal man som regel gentage behandlingen med botox, da effekten aftager efter ca. 4 måneder.

Få det bedste resultat med botox fra erfarne behandlere

Udover at tilbyde markedets bedste priser på botox, så er de dygtige behandlere på privathospitalet gode til at opretholde mimikken med de udførte behandlinger. Dette gøres bl.a. igennem meget præcise indsprøjtninger af botox, hvor mængden har meget at skulle have sagt.

Brystimplantater og BFO

Brystimplantater, der ofte benyttes i forbindelse med en brystforstørrende operation (BFO), er også blandt privathospitalet ekspertiseområder. Faktisk udfører der i omegnen af 100 BFO’er årligt, og brystkirurgien udføres af 4 erfarne kirurger.

De mest almindelige årsager til at foretaget en BFO er et ønske om ændring af brysternes form, størrelse eller at skabe mere symmetri. Man kan altid være sikkert på et trygt forløb, hvor den personlige kontakt er et af en af de vigtigste parametre for personalet på privathospitalet.

Gem