Dyr

Køb kornfrit hundefoder online og spar penge

I dag har jeg endnu et shopping-tip til jer læsere. I løbet af den sidste måneds tid har jeg nemlig købt kornfrit hundefoder online til den lille vovse, og nu har jeg regnet lidt på det, og det viser sig faktisk, at det har givet en ret stor besparelse, og så har det ikke mindst sparet mig for en masse slæberi, for som de fleste hundeejere ved, så vejer hundefoder en del, især hvis man køber de store poser.

Jeg fik anbefalet Nemfoder.dk af en veninde, som både køber katte- og hundefoder fra shoppen, og da hun fortalte mig lidt om, hvor mange penge hun faktisk sparede på at købe hundefoder online, så kunne jeg ikke gøre andet end at prøve det, og det viste sig så, at de havde noget ret billigt kornfrit hundefoder, som jeg besluttede mig for at prøve at købe.

kornfrit hundefoder online

Jeg har ikke prøvet at købe kornfrit hundefoder til vovsen før, men nu hvor det alligevel var ret billigt, ville jeg lige prøve det af, og det viser sig, at hunden ELSKER det kornfri foder, og samtidig har jeg sparet penge på at købe det online. Så bliver det ikke meget bedre.

Jeg var godt klar over, at der var nogle penge at spare ved at købe kornfrit hundefoder online, men jeg troede ikke, at det var noget, man kunne mærke, men det kan man altså. De overskydende penge fra hundens madbudget vil jeg bruge på at købe nogle lækre godbidder til dem fremover, når jeg alligevel er inde for at købe hundefoderet online.

Hvis der er nogle af jer, der har hund, så er det altså værd at tage et kig forbi shoppen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by: Wordpress