Når man har fået langt og sjusket hår, er det en god ide at få klippet sit hår. Når man har fået en hårklipning, ser man mere præsentabel og pæn ud. Derfor er det vigtigt at besøge en frisør i stedet for at gøre det selv. Bor du i Nordsjælland, er det en god frisør i Hillerød, Salon Rosted. Frisøren i Hillerød har den bedste placering ved Slotssøen og det flotte og majestætiske slot Frederiksborg slot.

Frisøren I Hillerød har en hyggelig atmosfære, hvor man kan få serveret Kaffe og kakao, imens man bliver klippet af deres skønne frisører. Så hvis mangler en ny frisør som kan blive din nye faste, skal du bruge Salon Rosted – Din frisør i Hillerød.

Professionel frisør i Hillerød

Frisøren i Hillerød er en del af den god og anerkendte kæde Salon Rosted. Kæden har i de 6 ansatte frisører med 4 års udannelse og flere års erfaring.  Derudover er der også 4 elever, som alle har et ønske og en drøm om at forsætte hos Salon Rosted. Frisøren i Hillerød er specialister i farve- og stribeteknikker, og man er derfor helt sikker på, at striber bliver lagt helt ned ved hovedbunden. Frisøren i Hillerød er ikke kun god til Farver og striber, de har også specialister i almindelig klip og studsninger.

Man kan få et professionelt herreklip til kun 299 kr. og et dameklip til 378 kr.

Så hvis du mangler en god frisør i Hillerød med en hyggelig atmosfære og flotte omgivelser, skal du besøge den Salon Rosted – din frisør i Hillerød.