Søger man billige træpiller til vinteren, finder man et stort udvalg i grænsebutikken Absolut Træpiller. Butikken, der har adresse i Flensborg, har alt inden for german pellets, som træpiller også er kendt som. Desuden sælges energikoks, almindeligt pejsebrænde samt hestefoder/strøelse.

Hos grænsebutikkens er man altid sikret german pellets og energikoks fra tyskland i høj kvalitet, da butikken har et tæt samarbejde med leverandører og producenter. Hermed er man sikret en høj brændeværdi med træpiller, der gør brugen af pilleovnen mere interessant i det lange løb.

Effektiv C02 – neutral brændeværdi

Skal man vælge imellem almindeligt pejsebrænde eller billige træpiller fra tyskland / german pellets, så er der mange områder man kan gøre sig overvejelser omkring. Træpiller har i dag en utroligt effektiv brændeværdi og en langt bedre askeudvikling end tidligere. Med en god brændeværdi på german pellets, opnår man i længden en fordelagtig fyringskomfort, og da prisen er presset i bund, kan der være mange fordele ved at fyre med træpiller fra Tyskland. Den gode brændeværdi på alle german pellets skyldes, at alle træpiller er fremstillet i helt rent træ. I denne forbindelse giver rent træ en høj brændeværdi og den bedste askeudvikling. Det er således meget fordelagtigt, at fyre med billige træpiller, hvis man sammenligner med olie og gas f.eks. Billige træpiller behøver ikke nødvendigvis, at være af ringe kvalitet. Tværtimod er grænsebutikken stolte af at kunne tilbyde sine kunder billige træpiller fra Tyskland / german pellets, der altid har en høj brændeværdi. Hertil er produkterne C02 – neutrale, og tilmed billigere end fossilt brændstof som olie, naturgas og kul.

Træpiller eller pejsebrænde?

Hvis man sammenligner træpiller med pejsebrænde er der selvfølgelig mange ligheder. Træpiller sikrer dog, at produktet altid er praktisk at anvende, og det smides direkte i pilleovnen. I modsætning til pejsebrænde, er du altid sikret en utrolig høj brændeværdi med german pellets. Faktisk har man fyret med træpiller i Danmark siden 1990’eren, men efter at der er kommet meget mere fokus på CO2 – neutral forbrænding siden da, jeg produktet fået et stort comeback som brændstof.

Få leveret dine varer direkte til døren

Er man træt af at hugge brænde, eller vil man måske være sikret en høj brændeværdi hver gang, så er træpiller eller german pellets fra Tyskland et godt valg. Lige meget hvad man vælger, kan det dog fås hos grænsebutikken, der går under navnet Absolut Træpiller. Du kan finde alt i energikoks og pejsebrænde udover billige træpiller, og man kan få leveret varerne med et af de mange transportfirmaer, som grænsebutikken samarbejder med.